Rowall -  26-07-2009 16:38
Öncelikle Axis Programı'nı İndiriyoruz

indirdikten sonra Axis'i Default Olarak Açıyoruz.Sonra Setting Sekmesine Tıklıyoruz.

Daha Sonra Static Tools Seçeneğine Tıklayarak Karşımıza Resimdeki gibi Bir Bölüm gelicektir.

File > Select Worldfile Diyereken Kendi Sphereworld.scp Dosyanızı Seçiyorsunuz Bir Yükleme yapıcaktır Bu Yükleme süresi Bilgisayarınızın Hızına ve Sphereworld'un Boyutuna Göre Değişir.Nereyi Static yapmak istiyorsanız Oradaki Haritadan Alanı Seçmeniz Gerekmekte.Aksi halde Bütün World Static Olur..

Evet Yükleme tamamlandıktan sonra Sağ Tarafta Bulunan Dynamic Items Sekmesine Tıklıyoruz Ve static Olmayan itemleri Yükledi.
Daha Sonra static yapacağımız itemleri seçiyoruz Ve Ardından Make Static Yazan Yere Tıklıyoruz
Ve Son Olarak File > Apply Patch File Diyoruz

Buna Evet Diyorsunuz

Evet Dedikten Sonra Size Birşey Kaydettiricektir. O Kaydediceğiniz Olay Pekte Önemli deil Kaydettikten sonra Ultima Online Klasorunuzda 2 Adet staidx0.new ve statics0.new Dosyası Bulunuyor Onları Kendi Clientinize Göre Uzantılarını değiştirim Kullanabilirsiniz. Umarım Yardımcı Olabilmişimdir..

YORUMLAR (3)

Menaros 05-04-2010 23:27    
KArdes Saol Oncelıkle Dokuman Icın Ben Alanı Hazırladım Dedıklerını harfıyen Uyguladım Yanlız Soyle Bır Sorun Cıktı Static Alanyarın Floor Marble Yı Kobul etmedı Ve Statıclemedı Aynı Zamanda Star Ve Bır Cok Bolgenınde Kendı Duvar Vs Alanlarını Sıldı Kelek Bır Sey Bıraktı YArdımcı Olabılırsen Yada Sana Gelen eksık Bır Yonu Var Ise Anlattıklarımın acıgım fılan yardımcı olursan sevınırım
Menaros 07-04-2010 17:31    
Bu Sefer Basardım Ama Tam Anlamla Harıta Bırbırıne Gırdı
Karub 23-09-2015 00:24    
Güncel...

BENZER SAYFALAR