|
Hakkında hayırlısı
Paco :Teşekkür ederim kardeşim, merak etme skypeda hala varım
Görüşmek üzere kardeşim.Seninle aynı kanıdayım.Kısa süre için konuşabildik fakat çok iyi birisin.
) Teşekkür ederim 
insomnia :Tabi buda senin bakış açındır, saygı duyarım, ancak unutmamak lazım ki bir insan sadece olduğu kişi değil, aynı zamanda çevresindeki kişilerdirde. Etrafındaki her arkadaşın senin bir parçanı oluşturur, o parçalardan biri eksildiğinde sendende bir parça eksilir.
savaş vermiş, arkadaşları bırakmışmış. AHAHAHA. oyun la bu ne kadar önemsemişsin yazdığın 2 satır scripti. utanmasann özgürlük savaşına çeviricen değişik.
Damara :Teşekkür ederim, kesinlikle ancak bu sonuçta bir oyun ve gerektiği kadar oynandığı zaman eğlenceli olabilir.
Hayatında başarılar .. Doğru yolu bulmana sevindim bırakın artık uo yu dışarıda hayat var.
Andrien ::o
Bu topic tartışma çıkaracak kesinHakkında hayırlısı
artık cevap verecek biri de kalmayacak, ama ben buradan hepsinden özür dileyeyim
Ancak içimden geçenleri söylemeden gidemezdim
Teşekkür ederim 
Deltree :Teşekkr ederim, cümlemize
Hayatında başarılar.
xwerswoodx :güle güle seni özleyeceğiz
Kategori yanlış olabilir ancak sanırım bu konu için en uygun yer burasıydı. Her neyse konumuza dönelim. Seneler geçti, burada bir çok arkadaş, düşman edindim. Ancak yaşımız büyüdükce artık yavaş yavaş oyundan soğumaya, hatta bir çoğumuz girmemeye başladık. Evet Ultima hep eskisi gibi değil diye yakındık ama hiç eskiyi unutup daha iyisini yaratmaya çalışmadık, hep eskiyi yaratmaya çalıştık. Ancak unuttuğumuz bir şey vardı, biz küfür ettiğinde ağzımıza biber sürüldüğü dönemlerden gelirken, bugünün gençleri, hadi amcaya küfür et lafları ile büyüdü. Ultimanın hiç değişmediğini görmekte zorlandık her zaman, aslında hep aynıydı, oyuncularda, eşyalarda. Her şey aynıydı, tek fark, dün o küfür öğrettiğimiz kardeşlerimizin, arkadaşlarımızın, yeğenlerimizin yada kimselerin bugün bizim öğrettiğimiz küfürleri bize söylemeleriydi. Evet hakettik! Sonuna kadar hakettik ettikleri her küfürü, ama suç onlarda değildi, suç bizdeydi bunu göremedik, hep suçu karşıda aradık.
Kibir bizi hep ayrı tuttu, dünün başarıları unutuldu, bugünün başarısızlıkları konuşuldu, bir futbol maçında 70. dakika oynarken 1. dakikada atılan golü yok saymaktı bizimkisi, evet buydu. O birinci dakikada atılan goldeki yeteneği konuşmak yerine, geri kalan 69 dakikada olmayanları konuşmakla harcadık vaktimizi, ama bu kafayla gittiğimiz için atamadık 2. golü, çünkü hiç atmayı denemedik. Hep o bir golün avantajına oynadık, hep o golün aynısını istedik ama atmayı denemedik. Suç, onda, bunda, şunda değil, suç hepimizde.
Ancak bugün veda ederken Ultimayı bırakın demeyeceğim, çünkü bırakmanızı istemiyorum. 2001-2006 yılları arasında oynadığım 5 yılda bir çok arkadaşlık edindim, bir çok dost kazandım, bazıları ile görüşüyorum hala, ek olarak burada da kardeş diyebileceğim insanlar tanıdım, kimse kırılmasın diye isim vermeyeceğim.
Neden veda ettiğime gelirsek, dün imkansız denen şeyleri bugün 1 saatte yapabilmemiz, ve bu kolaylığın bir çok insanı değiştirmesi, bir kod yazanın sanki Dünya'yı kurtarmışcasına havalara girmesi, yordu beni. Savaştım, emeğe saygı duyulsun diye elimden geleni yaptım, ama yarınında yine emekten fazla hilelerin konuşulduğunu gördüm.
Ne yazık ki... İnsanların en büyük düşmanı kendisiydi aslında, burada yapılan her tartışma, her münazara, insanın kendisi ile yaptığı savaşın yaralarıydı, üzüldüm, burayı çok seviyordum ancak buradan uzaklaşmayı seçen insanlar oldu, sevdiklerimiz gittikce, savaşta yanlızlaşmaya başladık, ben yinede insanlara karşılık beklemeden yardım etmeye çalıştım, ancak bu benimde kazanamayacağım kadar büyük bir savaş halini aldı artık, buda benim Ultima kelimesini duyduğumda bile midemin bulanmasına sebep verecek düzeye geldi, işte bu yüzden artık buralardan ayrılma kararı aldım.
Hepinize mutlu yıllar, uzun ve bol eğlenceli yaşamlar dilerim, umarım hepiniz sağlıklı ve kibirsiz, egosuz bir hayat yaşarsınız. Bana kattığınız, katmadığınız her şey için size minnettarım, hoşçakalın.
Bu güne kadar bir çok çalışma yaptım ama en çok üzerinde durduğum 2 çalışma var, çalışmaları hazır olsun diye direk vermeyeceğim, bu yüzden direk script dosyası olarak vereceğim, ikiside üzerinde çok uzun denemeler yaptığım, kendimi geliştirmeye çalıştığım vb. durumlar mevcut. Bunu eklemeliyim ki içlerindeki her kodlamanın tamamı bana ait değildir, yardım aldığım, fikir aldığım olmuştur, bu nedenle %100 benimdir diyemeyeceğim.
Fix üzerinde çalıştığım;
http://www.mediafire.com/do.....vy7ye4pot2qd/scripts.rar
Forum üzerinde çalıştığım script dosyası;
http://www.mediafire.com/download/493nsej27ccr1k0/scripts(2).rar
Bu dosyalar tamamlanmış değildir, bu yüzden sunucu açamazsınız, zaten içlerinde sadece basit sistemler bulunmaktadır, ancak yinede yardımcı olacak şeyler bulabilirsiniz, veya bulamayabilirsiniz. İçerilerinde algoritmaları düzgün çalışan kadar çalışmayan denemelerim olsun 3 senelik çaba olsun, bir çok şey var, bu nedenle hataların olması çok normaldir. Ancak dediğim gibi bunları zaten alında sunucu açın diye vermiyorum, açsanızda bir işe yaramaz zaten.
|
|
| Konu | Kategori | Son cevap | Son yazan | Mesaj | Görüntüleme | |
|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
Uo-Developer'a Veda
Son cevap: 27-06 20:07 · Son yazan: NeroPvp · Mesaj: 4 · Görüntü: 6255
|
Garbage | 27-06 20:07 | 4 | 6255 | |
|
|
Rowall UO'ya veda eder :)
Son cevap: 30-10 03:42 · Son yazan: Afronola · Mesaj: 11 · Görüntü: 10229
|
Garbage | 30-10 03:42 | 11 | 10229 | |
|
|
ULTİMAYA VEDA [RUNUO]
Son cevap: 29-03 22:28 · Son yazan: dipnot · Mesaj: 3 · Görüntü: 5176
|
Run Ultima Online | 29-03 22:28 | 3 | 5176 | |
|
|
Veda
Son cevap: 19-09 01:49 · Son yazan: Trespasser · Mesaj: 5 · Görüntü: 6326
|
Yeni Gelenler | 19-09 01:49 | 5 | 6326 | |
|
|
Veda ...
Son cevap: 25-09 05:37 · Son yazan: Lydia · Mesaj: 15 · Görüntü: 13566
|
Garbage | 25-09 05:37 | 15 | 13566 |